www.adatmegorzo.hu

Hogy működik?

Az Ön számítógépére telepített kliens programunk meghatározott gyakorisággal automatikusan mentést készít adatairól, melyet mi az Internet segítségével tömörítve és titkosítva földrajzilag két külön helyen a lehető legnagyobb biztonságban tárolunk. Az elmentett adatokhoz a megfelelő jelszó birtokában Ön bármikor hozzáférhet!

Gyors és Automatikus

Az Adatmegőrző olyan - rugalmasan beállítható - ütemezőt tartalmaz, amelynek segítségével a mentési szabályok könnyedén beállíthatók. Különféle, gyakran használt beállításokat is tartalmaz, például mentés megadott időpontba, mentés naponta többször, mentés mielőtt a Windows leállna, stb. A mentett fájlok bármelyik verziója visszatölthető. Az Adatmegőrző Client rugalmasan beállítható megőrzési házirenddel rendelkezik, ami lehetővé teszi a felhasználónak, hogy a fájlok archivált verziói közül bármelyiket visszatöltsék.

Gazdaságos

Az online biztonsági mentés megszabadítja Önt a hagyományos módszerek rendszeres költségeitől (cd,dvd lemezek,szalagok). Szoftverünk segítségével jelentős időt is meg tud takarítani, mivel az automatikusan felügyeli a mentési folyamatot, és rendszeresen végrehajtja emberi beavatkozás nélkül is. Az adatok tömörítve kerülnek továbbításra, így jelentősen csökkenhet az adatmentés időtartama és tárhely igénye. Az esetleges adatvesztés miatti leállási idő - ezáltal a potenciális üzleti veszteség - a minimálisra csökkenthető. (Pl. Az adatok az operációs rendszer újratelepítése után rögtön visszatölthetők.)

Katonai szintű biztonság és titkosítás

Az Ön összes adata 256 bites titkosító algoritmussal kerül titkosításra és tömörítésre mielőtt feltöltésre kerülne egy SSL "alagúton" keresztül, az adatközpontunkba. Az adatok az adatközpontban is titkosítva tárolódnak. Senki nem férhet hozzá, még mi, a rendszer üzemeltetői sem, az Ön adataihoz. Az adatok visszaállítása kizárólag a helyes jelszó birtokába lehetséges.

Az adatközpontról

Az elsődleges adatközpont Budapest egyik legjobban felszerelt szervertermében található. A felhasználók ide fogják adataikat elsődlegesen lementeni. Az itt tárolt adatokról folyamatosan készítünk biztonsági mentést és azokat egy földrajzilag 250 km-re lévő másodlagos adatközpontban tároljuk.

Támogatás, garancia

Szolgáltatásunk része a teljes körű magyar nyelvű terméktámogatás és az elmentett adatok visszatöltésére vállalt 100%-os garancia!